Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sky: Barcelona nära transferbomb - värvar Boateng

Sillybloggen

En transferbomb kan vara på gång i Spanien. Barcelona uppges, enligt Sky Italia, vara nära att värva ghananske anfallaren Kevin-Prince Boateng, 31, från Sassuolo. Sajten skriver att Barcelona är nära ett lån värt två miljoner euro, drygt 20 miljoner kronor och med en köpoption på åtta miljoner euro, drygt 82 miljoner kronor inskriven i avtalet.

Vidare gör uppgifterna gällande att Sassuolos “general director” Giovanni Carnevali förväntas flyga till Barcelona i eftermiddag för att slutföra affären.

Kevin-Prince Boateng har kontrakt med Sassuolo fram till sommaren 2021, men har under sin karriär tillhört en rad olika klubbar i kortare sejourer. Boateng anslöt förra sommaren till den italienska klubben från tyska klubben Eintracht Frankfurt, där han endast gjorde en säsong efter en säsong med Las Palmas i La Liga.

Boateng var möjligen på sin topp mellan 2010 och 2013, då han bland annat skördade framgångar med Zlatan Ibrahimovic i Milan.

Annons

Ghananen är under den här säsongen noterad för fem mål och två framspelningar på 15 framträdanden i Serie A och i italienska cupen.

Publicerad 2019-01-21 13:33

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto