Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Manchester United överväger att värva portugisisk talang

Sillybloggen

Manchester United ser ut att värva franske talangen Noam Emeran, 16, då han i förra veckan gick ut och bekräftade att en flytt är klar från Amiens till den engelska storklubben. Nu kan United överväga ett nytt köp av en talangfull spelare.

Enligt portugisiska tidningen Record överväger Manchester United att köpa loss Benficas portugisiske anfallstalang Joao Felix, 19 år gammal. Tidningen uppger att United-scouter håller på att samla in information om mittfältaren för ett framtida bud.

Tidigare har det även rapporterats om intresse från Liverpool för talangen och om ett bud på 60 miljoner pund, drygt 696 miljoner kronor. Talangen rapporteras däremot ha en utköpsklausul på 105 miljoner pund, drygt 1,2 miljarder kronor.

Joao Felix gör den här säsongen sin första säsong i Benficas A-lag och är hittills noterad för fyra mål och en assist på tio ligamatcher i Portugal. Han gjorde i höstas även debut mot AEK Aten i sista gruppspelsmatchen i Champions League.

Annons
Publicerad 2019-01-21 07:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto