POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
3v

Uppgifter: PSG har lagt bud på Everton-mittfältare

Idrissa “Gana” Gueye, 29, är på Paris Saint-Germains radar, enligt L’Equipe. Enligt tidningen har PSG lagt ut ett bud på ungefär 250 miljoner kronor för att värva Everton-mittfältaren. Liverpool-laget begär dock mer pengar för senegalesen och den engelska klubben har satt en prislapp på drygt 400 miljoner kronor, uppger L’Equipe.

Tidningen skriver också att Zenit kräver ungefär 550 miljoner kronor för Leandro Paredes och Napoli begär 600 miljoner kronor för Allan, de båda har kopplats samman med en flytt till PSG. L’Equipe uppger att PSG inte ska vara särskilt intresserat att betala så mycket för att förstärka med någon av dem.

Gueye har den här säsongen gjort 21 framträdanden för Everton. Mittfältaren har kontrakt med den engelska klubben till och med säsongen 2022.

Publicerad 2019-01-22 kl 07:55

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå