POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
3v

Officiellt: Berget bryter med New York City

Tidigare Malmö FF-anfallaren Jo Inge Berget lämnade i vintras i fjol MFF för spel med Anton Tinnerholm i New York City i MLS. Under förra säsongen stod han för fyra mål och tre assist på 23 matcher i ligan, men nu blir det inte en fortsättning.

New York City meddelade i dag att klubben är överens med Berget om att avsluta norrmannens kontrakt och tackade Berget för hans insatser i klubben.

I början av januari rapporterade Expressen att Berget var nära att bryta sitt kontrakt med MLS-klubben av sociala skäl och att han vill återvända till Skandinavien, vilket nu alltså blev verklighet. Tidningen skrev då att MFF kan vara ett alternativ för norrmannen, men även att andra nordiska klubbar kan vara aktuella.

Publicerad 2019-01-25 kl 23:28

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå