Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Arnautovic stannar i West Ham: "Vill få ett stopp på spekulationerna"

Sillybloggen

Marko Arnautovic har rapporterats vilja lämna West Ham för en flytt till Kina. Enligt spelarens agent, brodern Danijel, nobbade West Ham det inledande budet, vilket fick honom att gå i taket.

– Nu har West Ham ett fantastiskt erbjudande. Det är nästan dubbelt mot vad de betalade för honom. Han vill gå till en ny marknad och utmana om titlar. Det är vad han vill. Det är hans bestämda önskan att West Ham accepterar budet från Kina, sa Danijel Arnautovic till radiostationen talkSPORT då.

Därefter skrevs i engelska Daily Mail att den kinesiska klubben, Guangzhou Evergrande, dragit sig ur övergången.

Arnautovic själv har nu valt att kommentera framtiden. I ett uttalande på Instagram skriver österrikaren att han bestämt sig för att hans framtid finns i West Ham.

“Det är ingen hemlighet att det har funnits ett erbjudande för mig och jag måste erkänna att det var väldigt lockande för mig och min familj. Jag har lagt hundra procent på mina åtaganden i klubben men jag behövde också tid att prata med klubben, min fru och resten av min familj. Jag har nu bestämt mig för att sätta stopp för alla skriverier och spekulationer. Jag är en professionell fotbollsspelare och det enda jag kan är att spela fotboll. Det är tydligt att London och West Ham United känns som hemma för mig och jag hoppas att West Ham-fansen alltid kunnat se det. Klubben har fått min karriär att peka i rätt riktning sedan jag kom hit och därför vill jag lägga erbjudanden åt sida och hjälpa klubben att nå så högt som möjligt”.

Annons

Arnautovic har den här säsongen gjort sju mål på 16 matcher i Premier League.

Publicerad 2019-01-26 10:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto