Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Syrianska förlänger med back

Sillybloggen

Syrianska gjorde i går klart med ett nytt nyförvärv, Ammar Ahmed senast i Dalkurd och presenterade i dag en förlängning av en spelare i truppen. Det är mittbacken Noi Olafsson som föreningen skriver ett nytt avtal med.

– Det känns jättebra. Nu börjar det närma sig slutet av januari och det känns skönt över att ha fått det klart hyfsat tidigt jämfört med förra året. Sedan har jag varit i Syrianska i 6 månader och jag trivs jättebra. Det är en förening jag vill stanna i så det är riktigt skönt att vi är överens, säger Olafsson i en kommentar på föreningens hemsida.

Backen berättar vidare varför han ville förlänga sitt avtal med Syrianska.

– Vi hade en riktigt bra stämning i laget ifjol och jag trivs som sagt väldigt bra i klubben, på planen såväl som utanför. Syrianska är en förening som jag trivs väldigt bra i. Nu när vi också tagit klivet upp till Superettan ser jag det som en ännu bättre chans för mig att visa upp mig som fotbollsspelare. Är tacksam över att ha fått den chansen av Syrianska.

Annons

Syrianska blev i höstas uppflyttat från division 1 till superettan.

Publicerad 2019-01-26 15:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto