Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Arsenal vill låna Inter-stjärna - men Serie A-klubben vill sälja direkt

Sillybloggen

Inters kroatiske stjärna Ivan Perisic, 29, var förra sommaren ett hett villebråd på transfermarknaden och uppgavs bland annat vara aktuell för en flytt till Manchester United, men blev i slutändan kvar hos Milanoklubben i Serie A. Nu närmar sig januari månads transferfönster sitt slut – men kanske blir det en flytt i vinter ändå.

BBC rapporterar att Arsenal är i samtal med Inter om ett lån över den resterande delen av säsongen med en köpoption inskriven i avtalet på 35 miljoner pund, drygt 420 miljoner kronor. Inter ska dock främst vara intresserat av en permanent övergång, vilket kan röra till affären, då Arsenal helst rapporteras vilja låna in spelare i januari månad.

Inter ska dock kunna tänka sig att sälja yttern för mellan 35 miljoner pund och 40 miljoner pund, drygt 420 miljoner kronor och 480 miljoner kronor. Det är därmed en relativt stor skillnad från i somras, då det kom rapporter om att Inter nobbade ett bud från Manchester United värt 50 miljoner pund, drygt 600 miljoner kronor.

Annons

Perisic skrev i november 2017 på ett femårskontrakt med Inter fram till sommaren 2022 och är den här säsongen noterad för tre mål och två assist på 18 matcher i Serie A.

Publicerad 2019-01-26 15:29

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto