Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Inter-bas bekräftar - stjärna vill lämna: "Han har den önskan"

Sillybloggen

Inter-stjärnan Ivan Perisic, 29, var förra sommaren ett hett villebråd på transfermarknaden och uppgavs bland annat vara aktuell för en flytt till Manchester United, men blev kvar i Milanoklubben. I går rapporterade BBC att Arsenal är intresserat av Perisic och vill låna yttern med en köpoption inskriven i avtalet, medan Inter inte ska vara villigt att låna ut mittfältaren, men kan tänka sig en försäljning värd mellan 35 miljoner pund och 40 miljoner pund, drygt 420 miljoner kronor och 480 miljoner kronor.

Nu bekräftar även Inters vd Giuseppe Marotta att Perisic vill lämna Milanoklubben.

– Vi måste leva med en situation som många klubbar har under den här perioden, där spelare kan uttrycka sin önskan om en övergång, säger han enligt Football-Italia.

– Vi lyssnade på spelaren (Perisic), han har den önskan. Vi vill göra honom glad, men vi måste också ta beslut utifrån vad som här bäst för oss. Hittills har inga passande erbjudanden kommit in, så vi får vänta, fortsätter han.

Perisic skrev i november 2017 på ett femårskontrakt med Inter fram till sommaren 2022 och är den här säsongen noterad för tre mål och två assist på 18 matcher i Serie A. I kväll inleder han ligamötet med Torino på avbytarbänken.

Annons
Publicerad 2019-01-27 17:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto