Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Kalmar budar på dansk back

Sillybloggen

Kalmar FF tog nyligen in anfallaren Moses Mawa och och backen Adam Mitchell på provspel, men lät i går meddela att föreningen inte går vidare med någon av spelarna.

– Vi har beslutat att inte erbjuda Moses Mawa och Adam Mitchell något avtal. Därmed fortsätter vi att sondera terrängen och utvärderar andra alternativ, säger KFF:s sportchef Thomas Andersson-Borstam i en kommentar på klubbens hemsida då.

Nu uppger danska sajten Bold.dk att Kalmar är intresserat av en annan spelare – Helsingörs försvarare Pascal Gregor, 24. Sajten uppger att Kalmar ska ha lagt ett bud på backen. Däremot vill inte Helsingörs direktör Janus Kyhl bekräfta om Kalmar FF lagt bud eller är intresserat av backen.

– Det har jag ingen kommentar till. Jag kan konstatera att det inte bara kommer intresse från en klubb, men jag kan inte säga något om huruvida det kommit ett bud eller ej, säger Kyhl till Bold.dk.

Annons

Kyhl berättar vidare att Helsingör vill behålla Gregor i laget.

– Pascar är en extremt begåvad spelare som vi skulle vilja behålla under våren och vi kommer att gå långt för att behålla honom, säger han.

Gregor har kontrakt med Helsingör, som spelar i danska andraligan, över 2019.

Publicerad 2019-01-30 13:03

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto