Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Monacos nästa förvärv - Dortmund-mittfältare på lån

Sillybloggen

Monaco har den här säsongen haft det tufft i Ligue 1. Den franska storklubben, som under 2017 blev ligamästare och under förra säsongen blev tvåa, sparkade i oktober tränaren Leonardo Jardim och tog in Arsenal-legendaren Thierry Henry som ny huvudtränare. I veckan blev det ett nytt skifte, då Henry fick sparken och Jardim återvände för att bli ny tränare i klubben igen.

Tidigare i januari värvade klubben bland annat Cesc Fabregas och i veckan kom Gelson Martins in på lån från Atlético Madrid. Snart kan nästa nyförvärv vara i hamn.

Tyska Sky uppger att Monaco är nära att låna in Borussia Dortmunds japanske mittfältare Shinji Kagawa över den resterande delen av säsongen. I låneavtalet ska det dessutom finnas en option för köp efter säsongens slut.

Kagawa har kontrakt med Dortmund fram till sommaren 2020, men är den här säsongen endast noterad för två ligamatcher i Tyskland. Japanen är inne på sin andra sejour i klubben, då han återvände till Dortmund från Manchester United sommaren 2014.

Annons
Publicerad 2019-01-30 14:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto