Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Norrby flyttar upp talang

Sillybloggen

Norrby meddelade i dag att föreningen flyttar upp en talang till A-truppen. Det är 19-årige Enez Poyraz som nu har skrivit på ett kontrakt över tre år med superettan-klubben.

– Detta känns jättebra. Jag ser verkligen fram emot att vara med och konkurrera om en plats i laget. Jag vet att det kommer att krävas mycket, men det är något jag är taggad inför, säger Poyraz i en kommentar på föreningens hemsida.

Poyraz anslöt under 2015 till Norrby från Elfsborgs ungdomsled och spelade under förra säsongen som offensiv innermittfältare, men även som yttermittfältare. I år blir det däremot i stället spel som vänsterback.

– MAK (Mohamed Ali Khan) pratade med mig i början av året och ville prova mig på den positionen och det har känts riktigt bra så här långt, säger han.

Annons

– En fördel för mig på min nya position är att jag kommer att ställas mot spelare som har de positionerna jag spelat på innan, så jag vet lite hur de tänker i sitt spel, fortsätter han.

Publicerad 2019-01-31 12:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto