POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
3v

Officiellt: Tidigare Juventus-anfallare lämnar MLS - flyttar till Saudiarabien

Tidigare italienske landslagsanfallaren Sebastian Giovinco, 32, skördade för ett antal år sedan framgångar i Parma och Juventus i Serie A, men lämnade under 2015 Turinklubben för spel med Toronto FC i MLS. Giovinco var bland annat med och ledde Toronto till en MLS-titel 2017, men nu är “atommyrans” tid i USA över.

Toronto meddelade under torsdagsmorgonen att Giovinco lämnar klubben för spel med Al-Hilal i Saudiarabien. Den saudiska klubben köper loss anfallaren för en summa som, enligt Sky Sports, landade på mellan 2 och 3 miljoner dollar, det vill säga mellan 18 och 27 miljoner kronor.

– Jag vill tacka fansen och mina lagkamrater för fyra speciella år i Toronto. Jag vill också tacka klubben förr dess hjälp att ta mig till nästa fas i min karriär, säger Giovinco i en kommentar på Torontos hemsida.

Giovinco lämnar dessutom Toronto som bäste målskytt genom tiderna i klubben med 83 mål i alla turneringar.

Christian “Chippen” Wilhelmsson tillhörde under en period i sin karriär Al-Hilal.

Publicerad 2019-01-31 kl 08:14

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå