POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
3v

Sky: D.C. United-mittfältare flyger till Paris

Paris Saint-Germain uppges ha lagt ett “chockbud” på Chelseas brassestjärna Willian som en ersättare till Neymar som är skadad och förväntas vara tillbaka i full träning i slutet av mars. Nu kan ytterligare en spelare vara på väg in till den franska storklubben.

Sky Sports rapporterar att D.C. Uniteds argentinske mittfältare Luciano Acosta, 24, flyger till Paris under torsdagsmorgonen för en övergång till PSG. Sajten uppger att PSG köper loss Acosta, som har ett år kvar på sitt kontrakt, för 10 miljoner dollar, drygt 90 miljoner kronor. Samtidigt har även ett par Premier League-klubbar rapporterats vara intresserat av en värvning av Acosta tidigare.

Luciano Acosta är en offensiv mittfältare som i januari 2017 lämnade argentinska storklubben Boca Juniors för spel i D.C. United. Under förra säsongen blev det tio mål och 15 assist på 33 matcher i MLS.

Publicerad 2019-01-31 kl 08:30

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå