Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Svensk anfallare flyttar till Skottland

Sillybloggen

Den svenske anfallaren Osman Sow, 28, lämnade under sommaren 2017 kinesiska klubben Henan Jianye för spel med MK Dons i England. Den här säsongen har det blivit knapp speltid med ett mål på sju ligamatcher i den engelska fjärdeligan – och under transferfönstrets sista dag i går, så blev han klar för en ny klubb.

MK Dons meddelade, via sin hemsida, att Sow lämnar klubben för spel med Dundee United, som är placerat på tredjeplats i den skotska andraligan. Sow skrev på ett kontrakt fram till sommaren 2020 och återförenas därmed med tränaren Robbie Neilson som värvade honom till Dons under 2017.

– Jag är glad över att ha Osman i United. Jag känner självklart till spelaren väldigt bra och han kommer in med kvaliteter till oss. Det här är en spännande värvning och han är en riktig anfallare som förbättrar oss i den sista tredjedelen av planen, säger Neilson i en kommentar på Dundees hemsida.

Sow gjorde totalt tre mål 29 matcher för MK Dons. Tidigare i karriären har han bland annat representerat Hearts i Skottland, men även Crystal Palace, Syrianska och AFC Eskilstuna. Sow har även en bakgrund i Hammarby, men spelade inte för A-laget.

Annons

Publicerad 2019-02-01 07:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto