POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Officiellt: Svensk anfallare flyttar till Skottland

Den svenske anfallaren Osman Sow, 28, lämnade under sommaren 2017 kinesiska klubben Henan Jianye för spel med MK Dons i England. Den här säsongen har det blivit knapp speltid med ett mål på sju ligamatcher i den engelska fjärdeligan – och under transferfönstrets sista dag i går, så blev han klar för en ny klubb.

MK Dons meddelade, via sin hemsida, att Sow lämnar klubben för spel med Dundee United, som är placerat på tredjeplats i den skotska andraligan. Sow skrev på ett kontrakt fram till sommaren 2020 och återförenas därmed med tränaren Robbie Neilson som värvade honom till Dons under 2017.

– Jag är glad över att ha Osman i United. Jag känner självklart till spelaren väldigt bra och han kommer in med kvaliteter till oss. Det här är en spännande värvning och han är en riktig anfallare som förbättrar oss i den sista tredjedelen av planen, säger Neilson i en kommentar på Dundees hemsida.

Sow gjorde totalt tre mål 29 matcher för MK Dons. Tidigare i karriären har han bland annat representerat Hearts i Skottland, men även Crystal Palace, Syrianska och AFC Eskilstuna. Sow har även en bakgrund i Hammarby, men spelade inte för A-laget.

Publicerad 2019-02-01 kl 07:53

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto