POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
2v

Officiellt: Tidigare Chelsea-talang lämnar Schalke - klar för La Liga-klubb

Chelsea värvade under sommaren 2008 Franco Di Santo från chilenska klubben Audax Italiano. Anfallaren målades upp som en kommande världsforward, men i slutändan blev det bara ett par utlåningar och en permanent flytt till först Wigan 2010, vidare till Werder Bremen och därefter till Schalke 04 i Bundesliga.

Efter tre och ett halvt år i Schalke, så bar i går kväll flyttlasset vidare igen, den här gången till spanska La Liga-klubben Rayo Vallecano för ett kontrakt över den resterande delen av säsongen. Nu ska han hjälpa klubben att säkra ett nytt kontrakt, då Rayo i dagsläget är placerat på 17:e-plats i den spanska ligatabellen.

Di Santo har under den här säsongen fått ont om speltid med endast fyra matcher i Bundesliga och ett framträdande i Champions League.

Publicerad 2019-02-01 kl 08:48

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå