Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Rosenborg-tränaren om Berget: "En bra spelare som är tillgänglig"

Sillybloggen

Tidigare Malmö FF-yttern Jo Inge Berget bröt i förra veckan sitt avtal med New York City och kan vara på väg tillbaka till skandinavisk fotboll. MFF:s sportchef Daniel Andersson berättade i helgen för Fotbollskanalen att MFF håller kontakt med Berget och att han alltid är en intressant spelare för Skåneklubben.

– “JB” var fantastisk för oss när han var här, sedan vill jag inte säga mer än så. Ibland ska tajmningen vara rätt också. Nu har vi väldigt många bra spelare på de positionerna också, så vi får se. Jo Inge Berget är alltid intressant för Malmö FF, sedan kanske inte alltid tajmningen är den bästa, sa Andersson då. 

Nu bekräftar även Rosenborgs tränare Eirik Horneland att Berget är en intressant spelare för den regerande norska mästaren.

– Ja, det kan han vara. Jo Inge är en bra spelare som är tillgänglig på marknaden. Så vi ska titta på behovet och om det kan passa sportsligt och ekonomiskt, säger han till norska Eurosport.

Annons

Horneland vill däremot inte gå in närmare på om Rosenborg har kontakt med Berget och var klubben är i processen med att se över vilka behov klubben har av nyförvärv och vilka positioner som klubben kan tänkas behöva förstärka inför nästa säsong.

Publicerad 2019-02-01 13:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto