POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Chelsea-flopp vill stanna i Milan: "Det är min dröm"

Chelsea värvade inför förra säsongen Tiemoue Bakayoko, 24, från Monaco, men fick inte förväntad utdelning av mittfältaren, som kostade klubben drygt 470 miljoner kronor,  i Premier League. Bakayoko hade svårt att ta en ordinarie plats i laget och blev i stället inför den här säsongen utlånad till Milan. I Serie A har han i sin tur fått gott om speltid – och nu uttalar han sig om att han gärna stannar i Milan.

– Min dröm är att stanna i Milan, det är det enda som finns i mitt huvud, men jag har samtidigt kontrakt med Chelsea. Jag vill bara avluta den här säsongen med en topp fyra-placering, sedan kan vi prata om detta, säger Bakayoko till den italienska tidningen Corriere dello Sport.

Bakayoko har kontrakt med Chelsea fram till den sista juni 2022, men Milan har en option på köp i sommar inskriven i låneavtalet. Mittfältaren är den här säsongen noterad för 25 matcher i alla turneringar.

Publicerad 2019-02-03 kl 09:17

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto