Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Chelsea tar upp kampen med United om Pochettino

Sillybloggen

Manchester United sparkade i höstas José Mourinho och ersatte portugisen med Ole Gunnar Solskjær på tillfällig basis med ett avtal till maj. Ännu är det inte klart om det blir norrmannen som fortsätter efter den här säsongen eller om det möjligen kommer in en ny huvudtränare, vilket bland annat ryktas vara Mauricio Pochettino.

Nu uppger Daily Express att United får sällskap av Chelsea i jakten på Tottenham-tränarens underskrift i sommar. Tidningen uppger att Maurizio Sarri, som är under press efter en mindre dipp i ligan, kan få sparken efter säsongen om han inte ordnar en Champions League-plats, vilket skulle öppna för Pochettino. Sarri ska under senaste tiden haft kontakt med Chelseas ägare Roman Abramovitj via textmeddelanden, där han fått beskedet om att det förväntas just Champions League-fotboll nästa säsong.

Real Madrid har också tidigare uppgetts vara intresserat av att ta in Pochettino som ny huvudtränare till nästa säsong.

Annons

Chelsea hade i januari två tunga förluster mot Arsenal och Bournemouth, men vände i går trenden med 5-0-seger mot Huddersfield Town på Stamford Bridge.

Publicerad 2019-02-03 09:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto