POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
2v

Uppgifter: Tottenham förbereder bud på Bournemouths succéförvärv

Tottenham har under de två senaste transferfönsterna legat lågt. I somras blev det inget nyförvärv, precis som i januari månad. Nu uppger engelska tidningen Daily Mirror att det i stället kan bli ett nytt tillskott till truppen i sommar.

Tidningen skriver att Tottenham förbereder ett bud på 50 miljoner pund, drygt 590 miljoner kronor för Bournemouths mittfältssuccé David Brooks, 21, då Spurs-tränaren Mauricio Pochettino ska vara imponerad av talangens framfart.

Brooks lämnade förra sommaren Sheffield United för spel i Bournemouth och är den här säsongen noterad för sex mål och fyra framspelningar på 22 ligamatcher. Talangen har avtal med Bournemouth fram till sommaren 2022.

Publicerad 2019-02-03 kl 14:25

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå