Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Hazards kryptiska uttalande om framtiden: "Jag har tagit ett beslut"

Sillybloggen

Eden Hazard har sedan förra sommaren varit ryktenas man angående en framtid i Chelsea kontra en övergång till Real Madrid. Nyligen uttalade sig Chelseas tränare Maurizio Sarri om att han inte tror att Hazard bestämt för vad han vill göra.

– Han har inte beslutat sig för om han vill stanna här eller om han vill ha en ny utmaning i en annan klubb. Jag kan inte uttala mig om hela situationen, men jag tror att Eden för stunden inte har bestämt sig, sa han då enligt Sky Sports.

Nu ger Hazard ett kryptiskt uttalande om sin framtid. Han har bestämt sig, men vill inte berätta vad han har bestämt sig för.

– Jag vet vad jag ska göra. Jag har tagit ett beslut, säger han till franska radiostationen RMC.

Tidigare i januari uppgav den engelska tidningen The Telegraph att Hazard värderas till över 100 miljoner pund, det vill säga över 1,1 miljard kronor vid en övergång.

Annons

Hazard anslöt under 2012 till Chelsea från Lille och har kontrakt med Londonklubben fram till sommaren 2020. Den här säsongen är stjärnan noterad för tolv mål och tio framspelningar på 24 matcher i Premier League.

Publicerad 2019-02-05 15:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto