POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Barcelonas president om Messi: "Redo att förlänga hans avtal"

Lionel Messi har i snart 19 år tillhört Barcelona och anses av många vara världens bästa spelare genom tiderna. Anfallaren har vunnit allt som går att vinna med storklubben och har ännu två år kvar på sitt kontrakt.

Messi förlängde senast sitt avtal i november 2017, men nu kan ett nytt kontrakt vara i görningen. Barcelonas president Josep Maria Bartomeu bekräftar att klubben är redo att skriva ett nytt avtal med argentinaren.

– Messis kontrakt går ut om två år, men sett till hur han spelar vill vi ha många fler år med honom. Leo är intelligent. Han vet hur han ska hantera saker. Om han mår bra, så kommer han berätta för oss. När han tar ett beslut, så är vi redo att förlänga hans avtal. Messi är den bästa spelaren i historien, säger presidenten till Cadena Cope.

Messi har totalt gjort 581 mål på 664 framträdanden i Barcelona. Tidigare har stjärnan uttalat sig om att han kan tänka sig att avsluta karriären i argentinska klubben Newell’s Old Boys, som han representerade i unga år, men det verkar möjligen dröja ytterligare ett par år innan det blir verklighet.

Publicerad 2019-02-06 kl 21:54

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto