Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Napolis kovändning - "skjuter upp" stjärnas flytt till Kina

Sillybloggen

Napolis slovakiske stjärna Marek Hamsik, 31, rapporterades redan under förra hösten vara inställd på att lämna Serie A för en flytt till Kina. I januari trappades spekulationerna om det upp och i går uppgav italienska Sky Sport att stjärnan har skrivit på ett avtal över två år med kinesiska klubben Dalian Yifang. Därefter gick Hamsik själv ut och bekräftade att han kommer att lämna Napoli efter över tio år i klubben.

– Jag lämnar i morgon eller övermorgon, sa han till den italienska sajten Calciomercato.com enligt Football-Italia då.

Men nu ser det inte ut att bli en Kina-flytt för mittfältaren. Napoli bekräftade i dag, via sitt Twitter-konto, att klubben nobbar budet från den kinesiska klubben.

“Napoli har beslutat att skjuta upp försäljningen av Marek Hamsik till den kinesiska klubben eftersom att betalningsmetoden inte stämmer överens med det avtal som tidigare är överenskommet”, skriver Napoli på Twitter.

Sky Sport uppgav i går att Napoli skulle få 15 miljoner euro, drygt 150 miljoner kronor plus bonusar för övergången. Enligt Sky Sport Italia ska problemet nu vara att Dalian Yifang vill låna in Hamsik och med en köpoption, medan Napoli endast kan tänka sig att acceptera en direkt försäljning.

Annons

Hamsik, som kom till Napoli från Brescia 2007, har gjort 520 matcher för klubben och är den här säsongen noterad för 13 framträdanden i Serie A. Hamsik har avtal med Napoli fram till den sista juni 2020.

Publicerad 2019-02-06 20:35

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto