POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Officiellt: Juventus-mittfältare klar för konkurrent

Juventus italienske mittfältare Stefano Sturaro, 25, blev i januari utlånad till Genoa över den resterande delen av säsongen. Nu meddelar Juventus att Sturaro lämnar klubben permanent för flytt till konkurrenten i sommar. Övergången kostar Genoa 16,5 miljoner euro, drygt 171 miljoner kronor och betalas över fyra år, meddelar Juventus.

Sturaro återvänder därmed till Genoa på permanent basis, en klubb han tillhörde i ungdomen, men även på A-lagsnivå fram till att han anslöt till Juventus sommaren 2014. I Turinklubben hade italienaren svårt att ta en plats i lagets startelva och var bland annat utlånad till Sporting under förra hösten, men även tidigare till Genoa också.

Publicerad 2019-02-06 kl 15:55

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto