POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
1v

Uppgifter: Rapid Wien har en reservplan om inte Badji-värvningen går i lås

Aliou Badji uppges vara nära en övergång till den österrikiska klubben Rapid Wien. Däremot går klubben och anfallaren en liten kamp mot klockan, eftersom övergångsfönstret i Österrike stänger klockan 17 i dag. Österrikiska Sporten24 uppger att en affär i princip är klar, men att Rapid Wien har en reservplan om inte värvningen kan ros i land. Sajten skriver att Rapid Wien då istället kommer gå efter den argentinska anfallaren Andrés Vombergar från slovenska Ljubljana.

Publicerad 2019-02-06 kl 11:05

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå