POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
6d

Uppgifter: Inter närmar sig förlängningen med kugge

Milan Skriniar anslöt till Inter inför säsongen 2017 och nästintill omgående en oridnarie tröja i klubben. I vinter ryktades den slovenska vara på Barcelonas radar, men när transferfönstret stängde 31 januari var han fortfarande kvar i Milanolaget.

Enligt Corriere dello Sport är han nära att skriva ett nytt avtal med klubben. Tidningen skriver att det nya kontraktet i sådana fall skulle innebära en löneökning med 3 miljoner euro, ungefär 30 miljoner kronor, och sträcka sig till och med säsongen 2023.

Skriniar har den här säsongen gjort 28 framträdanden för Inter.

Publicerad 2019-02-09 kl 10:50

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå