POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
1v

Uppgifter: Schmeichel kan lämna Leicester i sommar

Leicester-målvakten Kasper Schmeichel, 32, var under 2016 med och förde klubben till en helt osannolik ligaseger i Premier League. Målvakten har i flera år varit ordinarie i klubben, men uppges nu, av The Sun, nu kunna lämna Leicester i sommar. Detta efter ett uttalande av hans pappa och Manchester United-legendaren Peter Schmeichel.

– Leicester City är en väldigt bra fotbollsklubb. De har bra spelare, men inte en tränare (Claude Puel) som kan få ut det bästa av dem, säger Peter Schmeichel enligt The Sun.

Vidare kommenterar även Peter Schmeichel rapporter om att hans son kan vara aktuell för att lämna Premier League-klubben.

– Självklart vill han, precis som alla spelare, utmana sig själv, men jag tror inte att han kommer att flytta till Europa. Han älskar England för mycket. Jag tror att han gillar Premier League för mycket, så det är tufft, säger han.

Kasper Schmeichel anslöt sommaren 2011 till Leicester från Leeds, men har även en bakgrund i bland annat Manchester City, där han fick chansen av Sven-Göran Eriksson. Målvakten har kontrakt med Leicester fram till sommaren 2023.

Publicerad 2019-02-11 kl 08:41

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå