POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
6d

Uppgifter: Varberg nära tidigare Blåvitt-målvakt - presenteras i veckan

Tidigare IFK Göteborg-målvakten August Strömberg, 26, lämnade efter förra säsongen Gefle och har sedan dess varit klubblös. Det är han dock möjligen inte länge till, rapporterar GP. Tidningen uppger att Strömberg är i långt gångna förhandlingar och nära ett kontrakt med Varbergs Bois i superettan.

Varberg meddelade i går att föreningens förstemålvakt Matt Pyzdrowski “har blivit tvungen att sjukskriva sig på obestämd tid”, vilket gör att Hallandsklubben är ute efter en ersättare och kommer att presentera Strömberg den här veckan, enligt GP.

Strömberg gjorde under förra säsongen 23 matcher i superettan. Innan han kom till Gefle, så tillhörde han Ljungskile, Degerfors och IFK Göteborg.

Publicerad 2019-02-12 kl 07:20

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå