Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ÖSK skriver kontrakt med mittfältstalang

Sillybloggen

Örebro meddelar att man skriver ett kontrakt med 16-årige Noel Milleskog. Yttermittfältaren har just ÖSK som sin moderklubb, och har nu signerat ett avtal med klubbens akademilag som sträcker sig till 2021.

– Vi fortsätter kontraktera unga spelare och senaste tillskottet är Noel Milleskog. Han tog många steg förra säsongen och var även uttagen i landslagssammanhang. I en samlad bedömning så är han en skicklig fotbollsspelare med en stark karaktär, noggrann i alla delar som rör hans fotbollsspel samt en bra förebild i akademin. Vi är övertygade att han kommer fortsätta sin utveckling under 2019, säger sportchefen Magnus Sköldmark till klubbens hemsida.

Talangen själv är glad över kontraktet:

– Jag är glad och tacksam att få skriva på för ÖSK. Detta känns som ett kvitto på att all träning har gett resultat. Först och främst vill jag fortsätta bidra med mina styrkor till akademin och på längre sikt vill jag börja träna med A-laget för att inom 3 år kunna slå sig in i A-truppen. Jag ser fram emot kommande år i ÖSK Fotboll och hoppas att jag en dag kan göra fler matcher i A-laget än vad min pappa gjorde (skratt), säger Noel Milleskog.

Annons

Publicerad 2019-02-13 16:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto