POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Officiellt: BP skriver seniorkontrakt med talang

Samuel Svenlén fanns med i BP:s herrlag redan under hösten, och har under försäsongen imponerat i lagets träningsmatcher. Efter lägret i La Manga fick 18-åring beröm från managern Roberth Björknesjö, som talade varmt om flera av klubbens talanger.

– Jag tycker faktiskt att alla har gjort det jättebra under den här korta tiden som de har varit med hos oss. Sedan lite sticker det väl ut, det är väl Oskar Fallenius och Samuel Svenlén som kanske har överpresterat mot, kanske, vad jag hade förväntat mig hittills. Så vi ska försöka få dem att fortsätta överprestera. Eller de kanske inte har överpresterat. Det kanske var jag som inte vågade hoppas så mycket, men de har varit jätteduktiga skulle jag vilja säga. Alla har gjort det jättebra, men de har verkligen varit jättebra i år, sa Björknesjö.

Nu väljer BP att skriva ett seniorkontrakt med Svenlén. 18-åringen har skrivit på för tre år med superettan-klubben.

I augusti spelade backen 90 minuter mot Friska Viljor när BP avancerade till gruppspel i svenska cupen.

Publicerad 2019-02-14 kl 15:39

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå