Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Erikssons återkomst till Djurgården spricker

Sillybloggen

Magnus Eriksson lämnade Djurgården för lite mer än ett år sedan för San José Eartquakes i MLS. I den amerikanska klubben tog han omedelbart en ordinarie tröja och han gjorde totalt 32 framträdanden för klubben under den gångna säsongen.

Dock har han ryktats tillbaka till Djurgården. Expressen skrev höstas att Djurgården tagit kontakt med San José och att man jobbade febrilt för att locka tillbaka Eriksson.

I Intervju med Fotbollskanalen i januari sa Djurgårdens sportchef Bosse Andersson att Magnus Eriksson kommer att vända tillbaka till Dif någon gång i framtiden. När det blir lämnade Andersson osagt.

– Magnus kommer spela för Djurgården igen en dag, men sen är frågan om han kommer göra det 2019. Han har ett kontrakt i USA och man måste ha respekt för det. Vi har träffat honom och det är en extremt härlig kille både på och utanför planen. Han var viktig för oss när han var här, sa Andersson.

Annons

Nu kommer nya uppgifter som gör gällande att det inte blir någon återkomst för Eriksson till kommande allsvenska säsong. Enligt källor till FotbollDirekt står Dif och Eriksson alldeles för långtifrån varandra gällande de personliga villkoren och sajten skriver att 28-åringen nu börjar se över andra möjligheter.

– Jag vill inte kommentera någonting just nu, säger Bosse Andersson till sajten.

Publicerad 2019-02-14 15:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto