POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Koulibaly om intresset från större klubbar: "Smickrande"

Kalidou Koulibaly är självskriven i Napolis backlinje och han har under den här säsongen bara missat två matcher. Under en längre tid har mittbacken ryktats till ännu större klubbar än Napoli och några av dem som nämnts är bland annat Manchester United och Barcelona. Nu kommenterar den 27-årige senegalesen intresset.

– Jag är smickrad och det är alltid trevligt att få veta om. Men jag fokuserar bara på Napoli och visar vad jag kan göra på planen. Jag känner mig väldigt motiverad i Napoli, vi vill bevisa att vi är på toppnivå och jag vill fortsätta utvecklas här, säger han till Rai Sport enligt Football-Italia.

Publicerad 2019-02-16 kl 09:18

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå