POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Ancelotti bekräftar - Arsenal-målvakt stannar i Napoli: "Kommer vara kvar"

Arsenal lånade inför den här säsongen ut målvakten David Ospina, 30, till Napoli. Colombianen fick under inledningen av säsongen gott om speltid, men sedan Alex Meret kom tillbaka från skada har det mestadels blivit tid på bänken.

I kväll fick däremot Ospina spela från start och höll nollan mot Torino i Serie A. Efteråt bekräftade lagets tränare Carlo Ancelotti att målvakten kommer att stanna i den italienska storklubben även efter lånets slut.

– Ospina kommer att vara kvar i Napoli nästa säsong oavsett hur många matcher han spelar, säger Ancelotti enligt Football-Italia.

Ospina har tidigare bekräftat att det finns en utköpsklausul i hans avtal som slår in om han spelar ett visst antal matcher den här säsongen. Enligt Football-Italia ligger utköpsklausulen på fyra miljoner euro, drygt 42 miljoner kronor.

Ospina är den här säsongen noterad för elva matcher i Serie A och 17 totalt i alla turneringar. Han har kontrakt med Arsenal fram till sommaren 2020.

Publicerad 2019-02-17 kl 23:35

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå