POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Juventus-back nobbade Real Madrid: "Bianconeri var bättre för mig"

Leonardo Bonucci, 31, lämnade under sommaren 2017 Juventus för spel i Milan, men gjorde endast en säsong i Milanoklubben innan han i somras återvände till Turin igen. Nu avslöjar mittbacken att Real Madrid var intresserat av honom i somras, men att han nobbade den spanska storklubben för att få komma tillbaka till Juventus.

– Är det sant att jag avvisade Real Madrid? Ja, det är det. Real Madrid tittade på mig och det gjorde mig både stolt och glad över att vara ett alternativ för dem. Det betyder att jag har gjort det bra under alla år. Hur som helst fångade samtalet från Juventus mitt hjärta och känslan av att få komma hem gjorde att jag beslutade att Bianconeri (ett av Juventus smeknamn) var bättre för mig, säger han enligt Football-Italia.

Bonucci tillhörde Juventus mellan 2010 och 2017 innan han lämnade för Milan. Den här säsongen är han noterad för 26 framträdanden i alla turneringar.

Publicerad 2019-02-19 kl 11:58

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå