Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Juventus-back nobbade Real Madrid: "Bianconeri var bättre för mig"

Sillybloggen

Leonardo Bonucci, 31, lämnade under sommaren 2017 Juventus för spel i Milan, men gjorde endast en säsong i Milanoklubben innan han i somras återvände till Turin igen. Nu avslöjar mittbacken att Real Madrid var intresserat av honom i somras, men att han nobbade den spanska storklubben för att få komma tillbaka till Juventus.

– Är det sant att jag avvisade Real Madrid? Ja, det är det. Real Madrid tittade på mig och det gjorde mig både stolt och glad över att vara ett alternativ för dem. Det betyder att jag har gjort det bra under alla år. Hur som helst fångade samtalet från Juventus mitt hjärta och känslan av att få komma hem gjorde att jag beslutade att Bianconeri (ett av Juventus smeknamn) var bättre för mig, säger han enligt Football-Italia.

Bonucci tillhörde Juventus mellan 2010 och 2017 innan han lämnade för Milan. Den här säsongen är han noterad för 26 framträdanden i alla turneringar.

Annons
Publicerad 2019-02-19 11:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto