POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
52v

Officiellt: Gerndt får nytt kontrakt i Schweiz

Tidigare Helsingborgs IF-anfallaren Alexander Gerndt har sedan vintern 2013 huserat i den schweiziska högstaligan och sedan sommaren 2017 i Lugano. Nyligen meddelade Lugano att svensken stannar i klubben en tid framöver, då han har förlängt sitt avtal fram till sommaren 2021.

Gerndt stod senast i helgen för ett mål och en assist i lagets 3-0-seger mot Luzern och är den här säsongen noterad för totalt sju mål och åtta assist på 21 matcher. Lugano är i sin tur placerat på åttondeplats av tio lag i ligatabellen.

Anfallaren har under karriären representerat flera svenska klubbar på elitnivå – AIK, Sirius, Gefle och Helsingborg – innan han gick vidare till Utrecht och så småningom Schweiz med spel i Young Boys och nu i Lugano.

Publicerad 2019-02-19 kl 08:26

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå