POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
17v

Officiellt: Trots hjärtfel - Kamara tillbaka i Skandinavien

Tidigare Djurgården- och Norrköping-anfallaren Alhaji Kamara, 24, var under 2015 med och tog SM-guld med Peking. Året efter lämnade han klubben, då Norrköping stoppade anfallaren från spel med anledning av att ett medfött hjärtfel upptäcktes hos anfallaren.

Kamara kunde trots det fortsätta karriären i USA och i D.C. United, då nya undersökningar gjordes för hjärtfelet, vilket resulterade i att han tilläts spel. Efter lite mer än ett år i MLS-klubben, så flyttade han vidare till Taawon i Saudiarabien och därefter till Sheriff i Moldavien, men nu är Kamara tillbaka i Skandinavien igen.

Danska Superliga-klubben Vendsyssel presenterade i dag anfallaren, men nämnde inte det tidigare debatterade hjärtfelet på sin hemsida vid presentationen.

– Jag är glad och ser fram emot att träffa mina nya lagkamrater. Jag har tidigare spelat i Sverige, så jag känner till skandinavisk fotboll och vet att den danska ligan är stark med några bra lag som vill spela fotboll. Jag hoppas att jag kan hjälpa laget genom att göra mål. Jag jobbar hårt, är en lagspelare och ser verkligen fram emot att hjälpa klubben att stanna kvar i Superligan, säger Kamara i en kommentar på klubbens hemsida.

Vendsyssel är i dagsläget nästjumbo i den danska högstaligan.

Publicerad 2019-02-19 kl 14:34

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå