Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Trots hjärtfel - Kamara tillbaka i Skandinavien

Sillybloggen

Tidigare Djurgården- och Norrköping-anfallaren Alhaji Kamara, 24, var under 2015 med och tog SM-guld med Peking. Året efter lämnade han klubben, då Norrköping stoppade anfallaren från spel med anledning av att ett medfött hjärtfel upptäcktes hos anfallaren.

Kamara kunde trots det fortsätta karriären i USA och i D.C. United, då nya undersökningar gjordes för hjärtfelet, vilket resulterade i att han tilläts spel. Efter lite mer än ett år i MLS-klubben, så flyttade han vidare till Taawon i Saudiarabien och därefter till Sheriff i Moldavien, men nu är Kamara tillbaka i Skandinavien igen.

Danska Superliga-klubben Vendsyssel presenterade i dag anfallaren, men nämnde inte det tidigare debatterade hjärtfelet på sin hemsida vid presentationen.

– Jag är glad och ser fram emot att träffa mina nya lagkamrater. Jag har tidigare spelat i Sverige, så jag känner till skandinavisk fotboll och vet att den danska ligan är stark med några bra lag som vill spela fotboll. Jag hoppas att jag kan hjälpa laget genom att göra mål. Jag jobbar hårt, är en lagspelare och ser verkligen fram emot att hjälpa klubben att stanna kvar i Superligan, säger Kamara i en kommentar på klubbens hemsida.

Annons

Vendsyssel är i dagsläget nästjumbo i den danska högstaligan.

Publicerad 2019-02-19 14:34

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto