Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Inter och Barcelona närmar sig överenskommelse om mittfältare

Sillybloggen

Barcelona-mittfältaren Ivan Rakitic, 30, uttalade sig tidigare i vinter om att han gärna förlänger sitt avtal med den spanska storklubben.

– Jag har alltid sagt att jag vill stanna här (i Barcelona) och jag kommer att säga det igen och igen. Jag är mer än lycklig här och min intention är att stanna ännu längre. Jag gav presidenten en liten påminnelse för att se om han kan få igång processen för en förlängning, sa han enligt Football-Espana då.

Men sedan dess har han i stället uppgetts vilja lämna storklubben och i stället kopplats ihop med främst Inter för en övergång i sommar med flytt till Italien. Nu rapporterar dessutom italienska tidningen Gazzetta dello Sport att parterna kan vara nära en överenskommelse, då “endast” tio miljoner euro, drygt 106 miljoner kronor, nu skiljer parterna åt vid en affär. Enligt uppgifterna vill Barcelona ha 45 miljoner euro, drygt 475 miljoner kronor, medan Inter har erbjudit 35 miljoner euro, drygt 370 miljoner kronor.

Annons

Barcelona vill, enligt tidningen, sälja Rakitic för att göra plats åt nye nederländske mittfältaren Frenkie de Jong i lagets startelva till nästa säsong.

Rakitic har kontrakt med Barcelona fram till sommaren 2021 och är den här säsongen noterad för totalt fyra mål och sex assist på 36 matcher i alla turneringar.

Publicerad 2019-02-21 12:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto