POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: PSG in i jakten på Hudson-Odoi

Chelseas talangfulle ytter Callum Hudson-Odoi, 18, rapporterades i januari ha lämnat in en transferbegäran och uppgavs vara nära en övergång till Bayern München. I slutändan blev dock engelsmannen kvar i Londonklubben, då ett bud på 35 miljoner pund, drygt 425 miljoner kronor från Bayern München nobbades av Chelsea.

Nu rapporterar engelska tidningen The Sun att Paris Saint-Germain ger sig in i jakten på en värvning av talangen i sommar. Den franska storklubben ska vara redo att utmana Bayern om en transfer för talangen.

Hudson-Odoi, som har avtal fram till sommaren 2020, har den här säsongen fått knapp speltid med endast fem framträdanden i Premier League.

Publicerad 2019-02-21 kl 11:52

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå