POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
51v

Uppgifter: Tidigare MFF-spelaren klar för ÖFK

Under våren 2018 var Isak Ssewankambo på lån i Malmö FF. Det blev dock bara en allsvensk match från start, och fyra inhopp, för backen/mittfältaren. Under sommaren återvände 22-åringen till norska Molde, efter att MFF inte valt att nyttja den köpoption som fanns i låneavtalet. Vid årsskiftet gick kontraktet dock ut och Ssewankambo har sedan dess varit klubblös.

Nu uppger SportExpressen att 22-åringen återvänder till allsvenskan. Enligt tidningen är Ssewankambo klar för Östersunds FK. Kontraktet ska enligt uppgifterna vara påskrivet och klubben väntas presentera spelaren inom kort.

Isak Ssewankambo var ungdomsproffs i Chelsea och har också spelat i Derby och NAC Breda.

Publicerad 2019-02-21 kl 11:09

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå