POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Bayern München ger sig in i jakten på Rakitic

Ivan Rakitic ryktas vara på väg bort från Barcelona. Under fredagen uppgav den italienska tidningen Gazetta dello Sport att Inter är nära överenskommelse med Barcelona om övergång till sommaren och att övergångssumman beräknas till någonstans mellan 400-500 miljoner kronor. Tidningen uppgav att en av orsakerna till att Rakitic vill ge sig av är på grund av att Barcelona värvat Frenkie de Jong från Ajax, som ansluter i sommar.

Men Inter är inte ensamt om att vilja ha kroaten, enligt Sport Bild. Enligt tidningen är även Bayern München ute efter den kroatiske landslagsmannen och klubbens kroatiske tränare Niko Kovac en stor beundrade av Rakitic.

Rakitic har tidigare flaggat för att han vill förlänga med Barcelona.

– Jag har alltid sagt att jag vill stanna här (i Barcelona) och jag kommer att säga det igen och igen. Jag är mer än lycklig här och min intention är att stanna ännu längre. Jag gav presidenten en liten påminnelse för att se om han kan få igång processen för en förlängning, sa han till Football-Espana för ett par veckor sedan.

 

Publicerad 2019-02-22 kl 16:12

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå