Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Bayern München ger sig in i jakten på Rakitic

Sillybloggen

Ivan Rakitic ryktas vara på väg bort från Barcelona. Under fredagen uppgav den italienska tidningen Gazetta dello Sport att Inter är nära överenskommelse med Barcelona om övergång till sommaren och att övergångssumman beräknas till någonstans mellan 400-500 miljoner kronor. Tidningen uppgav att en av orsakerna till att Rakitic vill ge sig av är på grund av att Barcelona värvat Frenkie de Jong från Ajax, som ansluter i sommar.

Men Inter är inte ensamt om att vilja ha kroaten, enligt Sport Bild. Enligt tidningen är även Bayern München ute efter den kroatiske landslagsmannen och klubbens kroatiske tränare Niko Kovac en stor beundrade av Rakitic.

Rakitic har tidigare flaggat för att han vill förlänga med Barcelona.

– Jag har alltid sagt att jag vill stanna här (i Barcelona) och jag kommer att säga det igen och igen. Jag är mer än lycklig här och min intention är att stanna ännu längre. Jag gav presidenten en liten påminnelse för att se om han kan få igång processen för en förlängning, sa han till Football-Espana för ett par veckor sedan.

Annons

 

Publicerad 2019-02-22 16:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto