POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Wendt nära nytt avtal - kan förlängas automatiskt i helgen

Tidigare svenske landslagsbacken Oscar Wendt har ett utgående avtal med Borussia Mönchengladbach, men har tidigare varit öppen med att han gärna stannar i klubben längre än fram till i sommar, samtidigt som Mönchengladbach tidigare har bekräftat att vänsterbacken, vid ett visst antal matcher i år, automatiskt får ett nytt kontrakt.

Nu rapporterar tyska tidningen RP-Online att Wendt automatiskt får en kontraktsförlängning med ett år vid spel mot Wolfsburg på lördag i Bundesliga. Det blir i sådana fall hans 25:e match den här säsongen, vilket är tillräckligt för ett nytt avtal.

– Vi är nästan vid punkten där Oscar Wendts kontrakt automatiskt kommer att förlängas, bekräftade klubbens sportchef Max Eberl under en presskonferens, men utan att bekräfta att svenskens avtal förlängs efter helgens match.,

Wendt är den här säsongen noterad för totalt 24 matcher, varav 22 i Bundesliga. Han nådde tidigare i vinter även en milstolpe genom att numera ha spelat flest matcher som utländsk spelare för Mönchengladbach i Bundesliga. Mönchengladbach är placerat på tredjeplats i ligatabellen i den tyska högstaligan.

Publicerad 2019-02-22 kl 09:51

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå