POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
51v

Uppgifter: Bayern München jagar Lille-talang

Lille-talangen Nicolas Pepe, 23, har stått för en oerhört för fin säsong i Frankrike. Ivorianen är efter 25 matcher i Ligue 1 noterad för 16 mål och åtta assist. Hans fina prestationer verkar dock inte har gått obemärkt förbi.

I vintras uppgav Goal att Pepe skulle vara ett ämne för Arsenal, men när transferfönstret stängde 31 januari var han alltjämt kvar i Lille. Nu uppger Sky Sports, som i sin tur hänvisar till Le10Sport, att Bayern München har gett sig in i jakten på talangen och att den tyska storklubben är i förarsätet vad gäller att säkra hans signatur. Bayern München uppges dock inte vara ensamt om att vilja ha Pepe. Även Arsenal, Paris Saint-Germain och Barcelona ska vara intresserade.

Publicerad 2019-02-23 kl 19:27

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå