POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

AIK-talang provtränade med holländsk klubb: ”De vill ha tillbaka mig”

AIK:s 15-åriga talang Linus Mattsson var nyligen och provtränade med engelska Premier League-klubben Huddersfield. Nu har mittfältaren provtränat med holländska Heerenveen, som vill att han kommer tillbaka och provtränar igen.

– Det gick väldigt bra, så bra att de vill ha tillbaka mig i april. Jag fick köra tre träningar och spela en match. Matchen vann vi med 3-0, jag var nära att göra flera mål, men fick nöja mig med en bra insats, säger Mattsson till Fotbolltransfers.com.

Talangen säger till sajten att det är oklart var han spelar fotboll 2019 en att målet är att spela seniorfotboll. Men om Heerenveen kan erbjuda en plats, seniorlag eller inte, menar Mattsson att det hade varit intressant också.

– Jag kommer veta mer om vad som händer inom några veckor, säger Mattsson.

Mattsson har gjort fyra landskamper i den svenska landslagsdressen i U17-landslaget och har tillhört AIK hela karriären.

Publicerad 2019-02-25 kl 18:29

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå