POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: MFF överens med kazakisk klubb - mittfältare kan lämna

Malmö FF värvade sommaren 2017 in mittfältaren Bonke Innocent, 23, från norska Lilleström. Men sedan dess har mittfältaren fått ont om speltid och gjorde i fjol endast 15 framträdanden i allsvenskan. Nu ser 23-åringen ut att lämna Skåneklubben.

FotbollDirekt rapporterar att MFF är överens med en klubb från Kazakstan om en övergång för Innocent, men att mittfältaren ännu inte tagit beslut om han vill genomföra flytten. Därmed ligger övergången just nu i Innocents händer.

Innocent har kontrakt med MFF över säsongen 2021.

Publicerad 2019-02-25 kl 15:27

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå