POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
52v

Uppgifter: Real Madrid har satt en prislapp på Marcelo - kan lämna i sommar

Real Madrids brasilianske vänsterback Marcelo, 30, har sedan han anslöt till klubben 2007 varit en mer eller mindre tongivande spelare i laget och har varit med och firat både ligatitlar och fyra Champions League-titlar. Den här säsongen har det däremot blivit mindre speltid till förmån för Sergio Reguilon och allt fler rapporter talar för att brassen är inne på sin sista säsong i den spanska huvudstadsklubben.

Nu uppger den italienska tidningen Corriere dello Sport att Real Madrid har meddelat en prislapp på vänsterbacken till Juventus som uppges vara intresserat av att hämta in Marcelo. Trots att backen inte är ordinarie längre, så vill Real enligt uppgifterna ha drygt 731 miljoner kronor vid en övergång.

Marcelo har avtal med Real Madrid fram till sommaren 2022 och är den här säsongen noterad för 13 matcher i La Liga.

Publicerad 2019-02-25 kl 16:25

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå