POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Anfallare lämnade AIK - nu snart klar för AFC Eskilstuna

Denni Avdićs avtal gick vid årsskiftet ut med AIK. Anfallaren var under förra säsongen med och firade SM-guld, men gjorde endast en allsvensk match från start och 18 inhopp i serien. Tidigare i vinter bekräftade Örebros sportchef Magnus Sköldmark att Närkelaget hade kontakt med Avdic, men anfallaren är ännu klubblös och i förra veckan meddelade AIK att 30-åringen höll igång med laget under veckan.

Nu uppger Aftonbladet att anfallaren har hittat en ny klubb. Avdic ska enligt tidningen vara överens med AFC Eskilstuna om en gemensam framtid och förväntas skriva på ett avtal över två år med den allsvenska nykomlingen.

Avdić tillhörde AIK mellan 2016 och 2018 och har tidigare en bakgrund i bland annat AZ Alkmaar, Heracles och Werder Bremen. 30-åringen har även spelat allsvensk fotboll för Elfsborg innan han flyttade utomlands till Bremen i Tyskland.

Publicerad 2019-02-26 kl 23:54

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå