Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Hammarbytalang uppgavs vara aktuell för flytt till Norge - klubben går inte vidare

Sillybloggen

Dusan Jajic, 20, har haft svårt att etablera sig i Hammarbys A-lag och de gångerna som han framträtt har det mestadels handlat om inhopp. Under fjolåret var han utlånad från Bajen till Frej och där fick stort förtroende och gjorde under sin sejour i Täbylaget nio mål på 29 matcher i superettan. Inför kommande säsong har hans framtid i Hammarby varit oviss och bland annat har Elfsborg uppgetts rycka i talangen.

– Vi får se vad som händer. Jag tränar på och kört hårt för att bygga upp mig inför säsongen, så får vi se vad som hände, sa Jajic till Fotbollskanalen för drygt två veckor sedan.

Under onsdagsförmiddagen uppgavs Jajic vara aktuell för utlandet. FotbollSthlm rapporterade att Jajic befann sig i Norge för att ”bekanta sig” med Bodö/Glimt, som ligger i den norska högstadivisionen.

Men någon flytt till Norge lär det inte bli. Bodö/Glimts sportchef Aasmund Björkan berättar för FotbollDirekt att man valt att inte gå vidare med Jajic.

– Han var här och besökte oss, gjorde ett bra intryck. Men vi kom fram till att det inte blir något mer just nu, säger han till sajten.

Annons
Publicerad 2019-02-27 11:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto