POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
50v

Hammarbytalang uppgavs vara aktuell för flytt till Norge - klubben går inte vidare

Dusan Jajic, 20, har haft svårt att etablera sig i Hammarbys A-lag och de gångerna som han framträtt har det mestadels handlat om inhopp. Under fjolåret var han utlånad från Bajen till Frej och där fick stort förtroende och gjorde under sin sejour i Täbylaget nio mål på 29 matcher i superettan. Inför kommande säsong har hans framtid i Hammarby varit oviss och bland annat har Elfsborg uppgetts rycka i talangen.

– Vi får se vad som händer. Jag tränar på och kört hårt för att bygga upp mig inför säsongen, så får vi se vad som hände, sa Jajic till Fotbollskanalen för drygt två veckor sedan.

Under onsdagsförmiddagen uppgavs Jajic vara aktuell för utlandet. FotbollSthlm rapporterade att Jajic befann sig i Norge för att ”bekanta sig” med Bodö/Glimt, som ligger i den norska högstadivisionen.

Men någon flytt till Norge lär det inte bli. Bodö/Glimts sportchef Aasmund Björkan berättar för FotbollDirekt att man valt att inte gå vidare med Jajic.

– Han var här och besökte oss, gjorde ett bra intryck. Men vi kom fram till att det inte blir något mer just nu, säger han till sajten.

Publicerad 2019-02-27 kl 11:12

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå