POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
51v

Uppgifter: Arsenal budar på Celtic-back

Arsenal uppges vara intresserat av att förstärka lagets försvarslinje. Engelska tidningen The Sun rapporterar att Arsenal under de två senaste åren har följt Celtics talangfulle vänsterback Kieran Tierneys, 21, framfart i Skottland.

Londonklubben uppges nu ta nästa steg i processen för en värvning och ska enligt tidningen lägga ett bud på backen för 25 miljoner pund, det vill säga drygt 307 miljoner svenska kronor. Det kan tyckas vara en hög prislapp, men enligt The Sun har Arsenal inga problem med Celtics prislapp  för spelaren.

Tierney tog under 2015 steget upp till Celtics A-lag och är den här säsongen noterad för totalt 32 matcher i alla turneringar. 21-åringen skrev i oktober 2017 på ett nytt kontrakt med Celtic fram till sommaren 2023.

Publicerad 2019-02-27 kl 15:38

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå