POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
52v

Mancini bekräftar - De Rossi var nära City: "Var sårad och arg"

Romas italienske mittfältare Daniele De Rossi, 35, är välkänd och respekterad i fotbollsvärlden för att under hela karriären representerat den italienska huvudstadsklubben. Men under Roberto Mancinis tid som tränare i Manchester City mellan 2009 och 2013, så var det vid ett tillfälle nära att De Rossi lämnade Roma.

– Vi spenderade en hel natt i Rom och pratade. Allt var klart, men i sista minuten drog han sig ur. Han ringde mig och sa: “Jag kan inte genomföra det här”. Jag var sårad och arg, men det hände för längesedan när Daniele var i mitten av sin karriär, säger Mancini till Il Messaggero enligt Football-Italia.

Roberto Mancini är numera förbundskapten för det italienska landslaget, medan De Rossi ännu är kvar i Roma. Italienaren har under den här säsongen haft skadeproblem och är totalt noterad för 13 matcher i Serie A.

Publicerad 2019-02-28 kl 15:14

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå