POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
33v

Officiellt: Alba förlänger med Barcelona - får utköpsklausul på fem miljarder

Jordi Alba har varit en kugge i Barcelonas försvar sedan han kom från Valencia sommaren 2012. Spanjoren har under en längre tid förhandlat om ett nytt kontrakt med klubben, och katalanerna har uttryckt det som en självklarhet att Alba kommer att stanna i klubben.

Nu meddelar Barcelona att 29-åringen har skrivit på ett nytt avtal. Albas nya kontrakt gäller fram till juni 2024. Klubben har satt en hisnande utköpsklausul på 500 miljoner euro – drygt 5,2 miljarder kronor – på vänsterbacken.

Alba står noterad för 282 matcher i Barcelona.

Publicerad 2019-02-28 kl 15:58

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå