Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Ibrahimovics anfallspartner lämnar Galaxy - flyttar till Kina

Sillybloggen

Zlatan Ibrahimovic blev i dag av med en lagkamrat i Los Angeles Galaxys anfallsstall. MLS-klubben meddelade under torsdagskvällen att norske anfallaren Ola Kamara, 29, lämnar klubben för spel i kinesiska klubben Shenzhen FC.

– Ola ville testa sina möjligheter på andra ställen och vi jobbade för att slutföra en affär som ger oss möjligheter att förstärka vår trupp i framtiden. Vi tackar Ola för det han har bidragit med till klubben och önskar honom det bästa i framtiden, säger LA Galaxys general manager Dennis te Kloese i en kommentar på klubbens hemsida.

Kamara lämnade inför förra säsongen Columbus Crew för spel i Galaxy, men stannade alltså bara en säsong i Ibrahimovics klubb. I fjol blev det 14 mål på 31 matcher i MLS.

Tidigare Hammarby-anfallaren Pa Dibba tillhör sedan förra sommaren just Shenzhen, men blev i veckan utlånad till Shanghai Shenxin under resten av året.

Annons

Publicerad 2019-02-28 22:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto